sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Hyvin suunniteltu..

...on puoliksi tehty, eikös juu?

Itä-Suomen lomalla ostin itselleni ex tempore juoksutossut, eilen investoin yhtä lailla spontaanisti 20e juoksuhousuihin! Ihastuin materiaaliin, joka on joustavaa, ohutta, laskeutuvaa ja sileää. Erittäin hiplattavaa siis. Ja kun merkki oli Rukka, ajattelin että eivät nämä ihan huonot voi olla. Ainakin mun tuleviin lenkkeihin uskon laadun olevan ihan riittävä. Ja kun olivat vielä alennuksessa, niin mukaan lähtivät.

Yritin asetella housut kuvausta varten juoksuasentoon ja vasta nyt tajusin, että eihän nuo missään juoksuasennossa ole. Mut ei se mitään, on nuo varmaan ihan hyvät hyppyhousutkin. =)

3 kommenttia:

Ruh-u meyyit kirjoitti...

Terveisiä Turkki...

Satu kirjoitti...

Hienot housut ja asento kertoo juoksun lennokkuudesta ja juoksijan asenteesta! kaikki siis kohdallaan! Koska eka lenkki?

Amalia kirjoitti...

Moiheimoi!

Osaan kaikki ne syyt, jotta ei tarvitsisi lähteä ylös ulos ja lenkille. Mulla meni noin kolme kuukautta siihen, että en enää kerta kaikkiaan halunnut jättää lenkkiä väliin. Tässä on jotakin koukuttavaa, usko pois... :)

Ja mitä tulee juoksulenkkeihin, lenkin ei pidä olla 10 km tai tuntia putkeen tms. Mä aloitin "juoksu"lenkit ehkä jostain 20 minuutista, josta aina juoksin pätkän ja kävelin pätkän. Kunto kasvaa vähitellen! Kannattaa myös vaihdella lajeja (pyöräily, kävely/sauvakävely, uinti, juoksu, you name it), ja vaikka yhdistelmiä ;)

Tsemppiä projektiisi! Blogi on erinomainen piiska -nimim. kokemusta on ;)