tiistai 19. toukokuuta 2009

Nythän on niin...

...että työhaastatteluun pääseminen oikeuttaa lipsumaan ihan kaikista dieeteistä.

Olen koostanut ravintokolmioni tänään seuraavasti:

- kahvi, leipää, margariinia, kalkkunaleikettä. (ihan hyvin tähän asti)

(hemmetin pitkä väli, jossa ajassa ehdin matkustaa toiseen kaupunkiin, lampsia virastoon, istua tentattavana, norkoilla sisustusliikkeessä ilman pienintäkään aikomusta ostaa mitään, kulkea metrolla, käydä Hakaniemen hallissa (aivan ihana paikka, mii laaav) ostamassa 100g espressoa ja levyn tummaa chilisuklaata ja etsiä mukavalta vaikuttavaa ruokapaikkaa, jota en löytänyt vaan päädyin tuttuun ja turvalliseen baariin.)

- siideri ja sienipiirakkaa. (tämä on lounas, onhan?)

- siideri ja prosciutto-salaatti. (vaikka teki mieli pizzaa. Hyvä minä. :/)

- olut

- olut

- olut

- kaupan pakastealtaan mikälie-kasviskastikesekoitus, jonka sekaan heitin säälittävän määrän kanaa, mutta sitäkin enemmän pastaa.

Okei. Ei ehkä ihan paras setti, mutta puolustuksen puheenvuorona haluan todeta, että meikäläinen todellakin käveli eilen 7km työkkäriin, haahuili sen jälkeen ainakin puoli tuntia kaupoissa ja käveli vielä sen jälkeen takaisin kotiin. Enkä edes suorinta reittiä vaan kävin heittämässä 20 min ylimääräistä siksakkia prisman ruokaosastolla. Nih. Reilusti yli kolme tuntia kävelyä ja siitä kaksi tuntia sen verran reipasta menoa, että sain rakot varpaisiin.

Ja sunnuntaina korvasin lauantain tekemättömän lenkin tutkimusmatkailemalla lähitienoota ja etsimällä oikotien punttisalille. 35-40min sauvakävelin salille, salilla noin tunnin treeni (vähän räpeltäen, mutta kuitenkin) ja sauvakävely takaisin kotiin. Voin kertoa, että en ota ihan tavaksi, sen verran veti naista veteläks. Mutta fillarilla voisin salille mennä, se olis varmaan ihan jees.

Niin että olen minä vähän liikkunutkin.

Tämmöstä tänään. Ja huomenna normipäivä.

5 kommenttia:

Paevi kirjoitti...

Hieno ruokakolmio :-))) varsinkin noi siiderit kuulostaa hyvalta
mutta, totuushan on se etta jos olet edellisena paivana noin kovasti treenannut niin seuraava paiva menee palautumiseen ;-)

Satu kirjoitti...

Yhdyn edelliseen!

Aion tänään lenkille. Entä sinä? ;)

navettakissa kirjoitti...

Niin, palautusjuomiahan ne olivat. =)

Voi räkä Satunkaa! Todella ärsyttäviä tollaset salakavalasti piiskaavat kommentit! Mulle tuli heti olo, että munkin on pakko lähtee! :D Ei vaan, ihanaa kun joku vähän potkii persuksille. Itse asiassa tulin tähän koneelle katsomaan jumppa-aikatauluja. Tai ehkä menen salille tai sauvalenkille. Tänään haluan liikkua, mutta valitsen ehdottomasti lajin, josta pidän. Haluan pitkästä aikaa NAUTTIA siitä mitä teen enkä vain tuijottaa sykemittaria.

Satu kirjoitti...

Hih! Sori...!

Minä JUOKSIN 4 KM! Raskasta tällä massalla ja olemattomalla kunnolla, mutta juoksin silti. Nyt hyvä olo. Ja huomenna aamulla aion kuntosalille ennen töihin menoa...

Kerrothan minkä lajin valitsit tälle päivälle!

navettakissa kirjoitti...

Vaaauuu! Tolle suoritukselle voi nostaa hattua vähän korkeemmallekin! =) Ja toinen hatunnosto, jos ton aamupuntin jaksat! Olen aina ollut salaa kateellinen ihmisille, jotka on noin aamuvirkkuja.

Mä kävin punttisalilla ja palkitsin itseni saunassa kunnon löylyillä. Sauna on niin parasta.