tiistai 26. toukokuuta 2009

Eilinen punnitus.

Eilinen punnistustulokseni ei ilahduttanut: +0,2kg. Selitin tulosta sillä, että edellisillan iltaruokailu oli kovin myöhäinen ja hyvin proteiinipainotteinen, joten ehkä se vielä painoi mahassa? Ja lihaksissa oli varmasti nestettä, koska oli salilla klo 20-21 ja punnersin mukavahkon rinta-olkapää-ojentaja-hauistreenin ja yhteensä puolisen tuntia tuli aerobistakin vedettyä.

En mä oikein muuten osaa tuota tulosta selittää. Koko viikon olen tsempannut enkä kovin pahasti ole kaloreitanikaan ylittänyt, enkä viikonloppuna nauttinut tippaakaan alkoholia, mikä on erittäin harvinaista (yleensä meillä juodaan viikonloppuna ruuan kanssa viiniä ja saunajuomana on olutta tai siideriä).

Oli miten oli, hyvät ja järkeenkäyvät selitykset piti keksiä, koska muuten olisi ottanut vielä enemmän päähän. Ehkä ensi maanantaina on sitten sitäkin parempi tulos, koska eihän viime viikon tsemppailut voi nyt ihan hukkaankaan mennä?

6 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hih siellä olet, ehdin jo huolestua mihin olet kadonnut vai juoksetko kenties maratoonia...No mutta, ei huolta, selitys oli oikein järkeenkäypä. Tilanne ihan hallinnassa! :)

Sini kirjoitti...

lohdutuksen sana vaikka selitykset olikin järkeviä. mulle ei riittäny läheskään tuo sama plussamäärä, ärh. ovelana tyttönä punnasin itteni perjantaina ennen pumppia ja kokonaiset -1 kg edellisestä. no kasvain, viikonloppuna pumppi, hullua dokausta, pizzaa, sipsejä ja karkkeja ja hihhei, punnituksen tuloksena + 1 kg. =D

oikeesti ei paljon naurata mut ihan hyvä opetus siitä miten voi yks bileviikonloppu vaikuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Minä uskon vakaasti siihen, että elimistöllä menee vain hetki tottua kaikkiin noihin muutoksiin. Eiköhän se taas kohta jo näytä vähemmän. :)

Paevi kirjoitti...

Ja ala unohda turvotusta, nesteen keraytymista, vuorokauden aikakin vaikuttaa. Itse en koskaan kay vaa'alla iltaisin silla silloin painan ainakin kilon enemman...

Heinäharava kirjoitti...

Äläpä huoli! Ei se paino joka viikko tule alaspäin, mutta se ei tarkoita sitä etteikö jotain silti tapahtuisi! Ja kuitenkin, kun viikon aikana on kyse max 0,5 kg, niin sitä voi olla vaikea huomata koska keho voi kerätä nestettä syystä tai toisesta vaikka 2 kg päivässä.

Jatkat vaan samaan malliin!!

navettakissa kirjoitti...

Kiitokset kommentoijille! =)

Satunkaa: Kyllä mä vähän katosinkin, viikoksi syvälle Savoon. Maraa ei tullu vedettyä, savulahnaa kyllä. =)

Sini: Voi toi on niin tuttua! Mulla on viikonlopun bilehaluja hillinnyt kummasti tieto alkoholin sisältämästä energiamäärästä. Ja se kaljottelun jälkeinen pöhötys.. :/

Anonyymi: Niinhän se kestää, ainakin pari viikkoa. Ja kiitos tsempistä. =) Nyt vaan kun jaksais sitkeesti tällä tiellä...

Päevi: Hih, mäkin käyn vain aamuisin, iltalukemat ei oikein miellytä. :)

Heinäharava: Ihanaa! Mä oon välillä niin turhautunut, kun tuntuu että mitään ei tapahdu. Pitäis tosiaan katsoa pitkän aikavälin tuloksia eikä tarttua yksittäisiin punnituksiin, koska ne voi heittelehtiä miten sattuu.