perjantai 15. toukokuuta 2009

Parempia vihreitä kuulia.

Nyt on kokeiltu! Eipä Katri kommentissaan turhaan kehunut, tämä on todella herkkua! =)

Frozen grapes - pakastetut viinirypäleet


siemenettömiä viinirypäleitä
pakastusrasia

Pese ja kuivaa viinirypäleet. Laita pakastusrasiaan joko terttuna tai irtonaisina. Laita pakkaseen. Voit herkutella jo muutaman tunnin kuluttua - rypäleiden ei tarvitse olla läpijäässä! HERKKUA!

Ravintosisältö/100G
energiaa 72 kcal
hiilareita 15,5 g
rasva 0,4 g
proteiinia 0,8g

Söin mun testirypäleet jälkiruuaksi puolijäisinä ja ne oli kuin karkkia! Muutaman rypäleen jälkeen alkoi tuntua, että jaksankohan mä tätä kupillista (n. 100g) ollenkaan.. Ja jäisissä rypäleissä on sekin hyvä puoli, että syöminen kestää kauemmin eikä tule hotkittua kauheeta vauhtia.

Erittäin hyvä herkku, suosittelen! Laitan kuvaa sit seuraavasta satsista, ensimmäistä en ehtinyt uteliaisuudeltani kuvata. =)

1 kommentti:

Matleena kirjoitti...

Tuotahan pitää kokeilla! ;) Kuluttaiskohan noiden sulattaminenkin jonkun kalorin tai joulen enemmän kuin sulien rypäleiden syönti! ;D