tiistai 23. kesäkuuta 2009

Jussikiloja.

Punnitus eilen: tulos +0,9kg. Juhannusnesteitä, niin toivon.

Kirjoittaminen on käsitöiden lisäksi toinen pieni asia, joka pitää minua edes vähän järjissäni ja joista nykyään enää nautin. Mutta jätän bloggaamisen nyt vähäksi aikaa. Mies jäi lomalle ja on useaan otteeseen antanut ymmärtää, että bloggaaminen on tyhjänpäiväistä puuhaa, joutavaa sontaa ja ajanhukkaa, kun tämänkin ajan voisi käyttää paremmin ja etsiä esim. töitä. En viitsi enempää kerjätä kettuilua niskaani miehen läsnäollessa kirjoittelemalla, joten pidän hiljaiseloa blogieni suhteen jonkin aikaa. Toivottavasti en koko neljää viikkoa kuitenkaan.

Kiitos ja anteeksi.

9 kommenttia:

Heinäharava kirjoitti...

Mitä ihmettä! Kysy siltä mieheltäs että eikö pienenevällä :) ihmisellä saa olla harrastuksia? Eihän tää nyt käy laatuun!

Satu kirjoitti...

PöH! Palaa kuiteski takasi ja kerrot sit kui monta kiloa on karissu! Onnellista lomaa!

TiiQ kirjoitti...

Mmmm... kuullostaa etäisesti tutulle. Tuli sanomista pakkomielteisestä käsityöharrastuksesta ja siihen liittyvästä bloggaamisesta. Muutaman viikon tauko on tehnyt terää itse kullekin, jospa se teilläkin toimis ja linjoille voi palata pikkuhiljaa tauon jälkeen hyvillä mielin.

Paevi kirjoitti...

Miehet, pöh todellakin!

mariastiina kirjoitti...

Mä kyllä ymmärrän tän ratkaisun täysin. Ymmärrän miten voi ärsyttää se, että toinen on työtön, niinku tästä ymmärsin. (Eikä tällä oo nyt tarkotus lietsoa sotaa ja ärsyttää ketään osapuolta.) Ja ymmärrän myös sen ettei Navettakissa halua ärsyttää siippaansa entisestään. Miten monta parisuhdetta olisikaan pelastettu sillä, että edes joskus olisi tehty jotain vain toisen mieliksi!? :D

navettakissa kirjoitti...

Hei rakkaat ystävät ja kiitos myötätunnosta. =) Saanen jatkaa harrastuksiani ja hyvällä omalla tunnolla,nimittäin ihme on tapahtunut ja olen saanut TÖITÄ! Ja mikä mahtavinta, vieläpä alaani vastaavaa! =) Seuraavat kolmisen viikkoa vietän persaukista lomaa ja ma 20.7. aloitan uudessa paikassa. PUSSSS kaikille ja huh hellettä!

Satu kirjoitti...

Jee!!Hieno hommeli, onnea!!! Nauti lomasta :) ja muista kuntoilla! Mul alko loma nyt ja persaukinen olen vaik töitä olen paahtanut niska limassa... No, tarvii nauttia vaan olemisesta! ja juokseminen on ilmaista, juuri lenkiltä tulinkin!
Kuulemisiin ja miehelle terkut! :D

TiiQ kirjoitti...

Jes, kuul, gouforit!

mariastiina kirjoitti...

Aivan mahtavaa!! Onneks olkoon! :D Ja tosiaan, juokseminen on onneks ilmaista. :D